Bara vara

Ligger i sängen och funderar på vad jag ska slå ihjäl tiden med?
Massor har hänt, jag försöker få till det på min andra blogg men jag som inte är så teknisk och har sämsta tålamodet gav upp.

Finns så mycket och skriva om så jag skulle kunna skriva en hel vecka tror jag!
Men det är förbi nu och nu kör vi i nuet :)
Bor själv nu och har älskade lilla Joline varannan vecka, träffat en ny, han med stor bokstav känns det som :)
Jobbar för fullt och bara njuter av livet !
Man vet inte hur livet kan ändras från den ena dagen till den andra, när ja läser mina gamla inlägg så känns det "nästan" som att läsa om någon annan? Det känns så långt bort liksom!
Livet är så annorlunda mot vad Sofie planerade att det skulle vara, (planerar inte lika mycket längre).
Men när man tycker att något känns rätt och man mår bra, ska man inte satsa då? Annars kanske man vaknar en dag och allt är försent och så ska man ångra sig resten av livet?
Att ha mitt barn varannan vecka vet verkligen inte det jag hade planerat och det är många gånger jag känner mig som en genom rutten mamma. Men jag hoppas att hon förstår och vet att hon är det bästa med livet. Hon är så duktig och snabb på att "snappa" upp saker och lära sig nya saker :) (mycket stolt mamma). Jag valde iaf att lämna allt och börja om. Så nu ligger jag i sängen bredvid kärleken och tittar lite i smyg när han sover :)
Angående vikten så är jag nog nästan klar, vågen visar fina 64 kg! Och en operation väntar, ska ta bort lite överskott efter 48 förlorade kilon :D
Har kort sagt funnit lite lugn och ro och bara myser och flyter med och njuter av livet!

RSS 2.0